Powered By Blogger

måndag 14 mars 2011

sportlovets sista dagar


på torsdagen åkte vi så äntligen till badhuset, som dom längtat. Hemskt mycket folk trots att jag trodde de flesta skulle hunnit hem. Tyvärr har man alltid lite dåligt samvete över Loppis, hon är för stor för lekbassängen men vågar inte släppa henne själv i någon av de andra.Och inte det roligaste att hålla koll på dom mindre i en djup bassäng med MASSOR av folk *brr*
Har lovat henne en egen baddag framöver.

fredan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, grillade vi korv?
Lördan blev det hamburgare i solen och uppladdning inför söndan.

Söndag och cupdag, vår egen cup.
Första matchen mot ärkis ALfta blev jämn, tror dom trodde det skulle bli lätt med tankte på sista mtchen men (tyvärr) blev det 4-5. Vann som två nästföljande matcherna och spelet blev bara bättre och bättre. Två nollor, dom enda i cupen fick han hålla målis.
Final, mot Alfta som nu fått förstärkning av tre STORA -98.or(ja, vi hade oxå såna fast inte lika stora).
Briljant spel första 10 och ledning med 3-0, sen började showen av Alftas 2-3 storspelare.... Vilken lirare dom har. halvtid 3-1. I andra tröt orken och showen forsatte av de tre. Finalen slutade 3-5. Men dom gjorde en kanoncup som avslutning tillsammans. Nästa år försvinner ett gång til u14 och dom andra får förstärkning av -01:orna. Blir en spännande sässong nästa år :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar